top of page

Vaikuta ja voita palkintoja

Päivitetty: 12. huhtik. 2019

Arvonta ja arvonnan säännöt:


Arvioimalla palveluntarjoajan hyväksytysti (tämä tarkoittaa sitä, että arvio on sääntöjenmukainen) osallistut automaattisesti arvontaan, jossa voit voittaa muumimukin tai elokuvalippuja. Maksamme postikulut ainoastaan Suomen sisälle.


Mikäli et halua osallistua arvontaan, kirjoita tämä nimenomaisesti arviolomakkeen vapaaseen kenttään (esimerkiksi "en halua osallistua arvontaan"), kiitos. Ensimmäisten sadan (100) arvioijan kesken arvomme:

- Yhden muumimukin (1 kpl)

- Neljä kahden lipun Finnkinon elokuvalippupakettia (4 x 2kpl lippupaketteja)

Jokainen arvio osallistuu arvontaan (lukuunottamatta niitä arvioita, joissa on nimenomaisesti ilmaistu toisin) kunnes ilmoitamme blogissamme, että sata arviota on tullut täyteen. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja otamme yhteyttä voittajiin sähköpostitse, siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka arvioija on arviossaan antanut.

Osallistuminen on todella helppoa, jotta osallistuisit arvontaan, sinun tulee: - Arvioida tuntemasi palveluntarjoaja (onnistuu esimerkiksi TÄÄLLÄ)Olemme yhteydessä ainoastaan arvonnan voittajiin. Mikäli et halua lunastaa palkintoasi, pyydämme vastaamaan saamaasi sähköpostiin "ei kiitos". Voit myös jättää vastaamatta. Mikäli et vastaa lähettämäämme sähköpostiin kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa, katsomme, että olet luopunut palkinnosta ja arvomme sen seuraavalle.


Parannetaan yhdessä hoidon laatua!

Comments


bottom of page