VERTAAHOITOA.FI
PALVELUNTARJOAJAT
PALVELUNKÄYTTÄJÄLLE
KAUPUNGIT
HAETUIMMAT
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Jyväskylä
Lahti
Espoo
Vantaa
Kuopio
Yleislääkäri
Ortopedi
Kauneuskirurgia
Silmälääkäri
Kardiologia
Gynekologi
Psykologi
Ihotautilääkäri
Hammaslääkäri
VERTAAHOITOA.FI
PALVELUNTARJOAJA:
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

Vertaahoitoa.fi sivusto on itsenäinen, puolueeton ja riippumaton verkkopalvelu. Vertaahoitoa.fi ei tarjoa tai tuota minkäänlaisia lääkinnällisiä palveluita tai mitään muitakaan hoitopalveluita. Mitään sivuston sisältöä ei tule missään tapauksessa pitää terveydenhoidollisena ohjeena. Konsultoi aina lääkäriä saadaksesi diagnoosin ja hoitoa. Vertaahoitoa.fi ei suosittele mitään tiettyä palveluntarjoajaa. Vertaahoitoa.fi ei tuota ajanvarauspalveluita tai vastaa ajanvarauspalveluista. Ajanvaraus tapahtuu aina palveluntarjoajan omilla sivuilla.

Vertaahoitoa.fi tekee parhaansa jotta kaikki tieto sivuilla on oikeaa ja ajantasaista. Vertaahoitoa.fi sivustolla oleva tieto voi olla eriävää palveluntarjoajan tarjoamasta tiedosta. Kaikki tiedot Vertaahoitoa.fi -sivustolla esitetään ilman minkäänlaisia takuita, vakuutuksia tai vastuita tiedoista tai niiden oikeellisuudesta. Tiedot eivät ole tarjouksia tai muullakaan tavalla sitovia. Päätöksiä tehdessään kuluttajan tulee tutustua valitsemansa palveluntarjoajan välittömästi tarjoamiin palvelun ehtoihin. Virheellisestä tiedosta voit ilmoittaa täällä.

Käyttämällä Vertaahoitoa.fi sivustoa hyväksyt sivuston Yleiset käyttöehdot.

2020 VERTAAHOITOA.FI© Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin.

Vaikuta ja voita palkintoja

Päivitetty: 12o huhti 2019

Arvonta ja arvonnan säännöt:


Arvioimalla palveluntarjoajan hyväksytysti (tämä tarkoittaa sitä, että arvio on sääntöjenmukainen) osallistut automaattisesti arvontaan, jossa voit voittaa muumimukin tai elokuvalippuja. Maksamme postikulut ainoastaan Suomen sisälle.


Mikäli et halua osallistua arvontaan, kirjoita tämä nimenomaisesti arviolomakkeen vapaaseen kenttään (esimerkiksi "en halua osallistua arvontaan"), kiitos. Ensimmäisten sadan (100) arvioijan kesken arvomme:

- Yhden muumimukin (1 kpl)

- Neljä kahden lipun Finnkinon elokuvalippupakettia (4 x 2kpl lippupaketteja)

Jokainen arvio osallistuu arvontaan (lukuunottamatta niitä arvioita, joissa on nimenomaisesti ilmaistu toisin) kunnes ilmoitamme blogissamme, että sata arviota on tullut täyteen. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja otamme yhteyttä voittajiin sähköpostitse, siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka arvioija on arviossaan antanut.

Osallistuminen on todella helppoa, jotta osallistuisit arvontaan, sinun tulee: - Arvioida tuntemasi palveluntarjoaja (onnistuu esimerkiksi TÄÄLLÄ)Olemme yhteydessä ainoastaan arvonnan voittajiin. Mikäli et halua lunastaa palkintoasi, pyydämme vastaamaan saamaasi sähköpostiin "ei kiitos". Voit myös jättää vastaamatta. Mikäli et vastaa lähettämäämme sähköpostiin kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa, katsomme, että olet luopunut palkinnosta ja arvomme sen seuraavalle.


Parannetaan yhdessä hoidon laatua!