Mikä on Vertaahoitoa.fi?

Päivitetty: 8. syys 2019

Vertaahoitoa.fi:n tavoite on luoda "laatua korostava hoitopalveluiden Trivago". Kuten useilla eri aloilla (esimerkiksi matkat ja lainat) on havaittu, palveluntarjoajien läpinäkyvä vertailu parantaa kuluttajien asemaa. Kuluttajien on helpompi valita itselleen sopivampia palveluita kun palveluiden laatu, sekä hinnat, on esitetty vertailukelpoisessa muodossa.


Vertaahoitoa.fi haluaa mahdollistaa kuluttajalle hoitopalveluiden palveluntarjoajien vertailun hieman vastaavalla tavalla, kuin Trivago mahdollistaa matkojen vertailun. Hoitopalveluiden suhteen koemme, että laatu on erittäin keskeinen tekijä listattaessa palveluntarjoajia. Tästä syystä aloitimme vertailupalvelun toteuttamisen palveluiden käyttäjien arvioiden, sekä julkisesti saatavilla olevien perustietojen, avulla. Olemme lisäksi jo aloittaneet työskentelyn lisätäksemme hintavertailun palveluumme.

Vertailu on aina järkevää. Tehdään siitä siis yhdessä mahdollista ja parannetaan samalla hoitopalveluiden laatua.


Osallistu hoitopalveluiden laadun parantamiseen arvioimalla anonyymisti käyttämäsi palveluntarjoaja TÄÄLLÄ. Arviointi kestää noin minuutin ja samalla arvioija osallistuu tuotepalveluiden (muumimukeja ja elokuvalippuja) arvontaan. Kiitos.

VERTAAHOITOA.FI
PALVELUNTARJOAJAT
PALVELUNKÄYTTÄJÄLLE
KAUPUNGIT
HAETUIMMAT
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Jyväskylä
Lahti
Espoo
Vantaa
Kuopio
Yleislääkäri
Ortopedi
Kauneuskirurgia
Silmälääkäri
Kardiologia
Gynekologi
Psykologi
Ihotautilääkäri
Hammaslääkäri
VERTAAHOITOA.FI
PALVELUNTARJOAJA:
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

Vertaahoitoa.fi sivusto on itsenäinen, puolueeton ja riippumaton verkkopalvelu, jonka ensisijainen tarkoitus on lisätä hoito -ja hoivapalveluiden läpinäkyvyyttä, vertailtavuutta ja laatua. Vertaahoitoa.fi ei tarjoa tai tuota minkäänlaisia lääkinnällisiä palveluita tai mitään muitakaan hoitopalveluita. Mitään sivuston sisältöä ei tule missään tapauksessa pitää terveydenhoidollisena ohjeena. Konsultoi aina lääkäriä tai muuta hoitoalan ammattilaista saadaksesi diagnoosin ja hoitoa. Vertaahoitoa.fi ei suosittele mitään tiettyä palveluntarjoajaa. Vertaahoitoa.fi ei tuota ajanvarauspalveluita tai vastaa ajanvarauspalveluista. Ajanvaraus tapahtuu aina palveluntarjoajan omilla sivuilla. Noudatamme kaikkia viranomaisten suosituksia ja ohjeistuksia.

Vertaahoitoa.fi tekee parhaansa, jotta kaikki tieto sivuilla on oikeaa ja ajantasaista. Vertaahoitoa.fi sivustolla oleva tieto voi olla eriävää palveluntarjoajan tarjoamasta tiedosta. Kaikki tiedot Vertaahoitoa.fi -sivustolla esitetään ilman minkäänlaisia takuita, vakuutuksia tai vastuita tiedoista tai niiden oikeellisuudesta. Tiedot eivät ole tarjouksia tai millään muullakaan tavalla osapuolia sitovia. Päätöksiä tehdessään kuluttajan tulee tutustua valitsemansa palveluntarjoajan välittömästi tarjoamiin palvelun ehtoihin, ohjeisiin ja muuhun materiaaliin. Luokitusten arviot perustuvat käyttäjien antamiin arvioihin, ellei muuta nimenomaisesti ilmoiteta. Kategoriat "luotettavuus", "asiakaspalvelu ja asiakkaan tunteminen", "pätevyys ja osaaminen", "saavutettavuus ja vie
stintä","turvallisuus" ja "fyysinen ympäristö" perustuvat asiakkaan kokemukseen eivätkä edusta esimerkiksi ammattilaisen arviota tilanteesta. Lisää arviointiperusteista voit lukea täältä. Virheellisestä tiedosta voit ilmoittaa täällä.

Käyttämällä Vertaahoitoa.fi sivustoa hyväksyt sivuston Yleiset käyttöehdot.

2020 VERTAAHOITOA.FI© Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin.