top of page

Mikä on Vertaahoitoa.fi?

Päivitetty: 8. syysk. 2019

Vertaahoitoa.fi:n tavoite on luoda "laatua korostava hoitopalveluiden Trivago". Kuten useilla eri aloilla (esimerkiksi matkat ja lainat) on havaittu, palveluntarjoajien läpinäkyvä vertailu parantaa kuluttajien asemaa. Kuluttajien on helpompi valita itselleen sopivampia palveluita kun palveluiden laatu, sekä hinnat, on esitetty vertailukelpoisessa muodossa.


Vertaahoitoa.fi haluaa mahdollistaa kuluttajalle hoitopalveluiden palveluntarjoajien vertailun hieman vastaavalla tavalla, kuin Trivago mahdollistaa matkojen vertailun. Hoitopalveluiden suhteen koemme, että laatu on erittäin keskeinen tekijä listattaessa palveluntarjoajia. Tästä syystä aloitimme vertailupalvelun toteuttamisen palveluiden käyttäjien arvioiden, sekä julkisesti saatavilla olevien perustietojen, avulla. Olemme lisäksi jo aloittaneet työskentelyn lisätäksemme hintavertailun palveluumme.

Vertailu on aina järkevää. Tehdään siitä siis yhdessä mahdollista ja parannetaan samalla hoitopalveluiden laatua.


Osallistu hoitopalveluiden laadun parantamiseen arvioimalla anonyymisti käyttämäsi palveluntarjoaja TÄÄLLÄ. Arviointi kestää noin minuutin ja samalla arvioija osallistuu tuotepalveluiden (muumimukeja ja elokuvalippuja) arvontaan. Kiitos.

Comentarios


bottom of page