top of page

Miksi arvioisin palveluntarjoajan?

Päivitetty: 8. syysk. 2019

Hoitopalveluiden laatu Suomessa on maailmanlaajuisesti vertailtaessa hyvää, mutta laadussa on silti kehitettävää. Miten muutos saadaan aikaiseksi? Tarvitaan tekoja. Tekojen ei kuitenkaan aina tarvitse olla suuria.


Jokainen haluaisi varmasti itselleen ja läheisilleen parasta mahdollista hoitoa. Kuinka tätä parasta mahdollista hoitoa on mahdollista saada? Ensin olisi hyvä tietää, mikä palveluntarjoaja tarjoaa parasta hoitoa. Olemme havainneet, että tämän selvittäminen ei kuitenkaan ole aina yksinkertaista. Tästä syystä olemme luoneet tämän vertailualustan työkaluksi, jonka avulla vertailu olisi helpompaa.Kun parasta palvelua tarjoavat palveluntarjoajat on selvitetty, on todennäköistä että kuluttajat pyrkivät pääsemään heidän palveluidensa pariin. Kirjoittajat ainakin hakeutuvat ennemmin palveluntarjoajan luokse, joka on saanut mahdollisimman hyviä arvioita. Tämä taas voi lisätä muiden palveluntarjoajien tarvetta kehittää omien palveluidensa laatua, jotta kuluttajat eivät siirry käyttämään kokonaan kilpailevien, parempilaatuista palvelua tarjoavien palveluntarjoajien, palveluita.


Jokaisella arvioinnilla on siten merkitystä sekä yksilölle, että yhteiskunnalle. Sinä voit vaikuttaa.


Pienetkin teot ovat tärkeitä, esimerkiksi jo se, että luet tätä tekstiä auttaa. Mikäli haluat tehdä vielä enemmän palveluiden laadun parantamiseksi meidän kaikkien hyväksi, voit käyttää n.2 minuuttia ja arvioida anonyymisti käyttämäsi hoitopalveluiden tarjoajan TÄÄLLÄ.


Arvioimalla teet sekä hyvää, että osallistut arvontoihin. Arvonnoissa voit voittaa muumimukeja ja elokuvalippuja.

Comentarios


bottom of page